Beneficii Hotel Equip

ARTICOLE
PROFESIONALE

Cunoastem in detaliu specificul activitatii hoteliere, standardele lanturilor internationale si bunele practici din industrie. Avem o baza larga de parteneri si furnizori de echipamente, dotari si accesorii specializati in domeniul HoReCa.

SOLUTIE
COMPLETA

Asiguram nu doar livrarea de articole dar si asistenta si consiliere de specialitate pentru identificarea solutiilor optime. Acoperim toata gama de servicii, de la bugetare pana la instalare, asigurand coerenta in implementare si degrevand beneficiarul de problemele aferente.

COSTURI
optimizate

Propunem un mix de produse in care imbinam calitatea si pretul pentru o solutie care sa raspunda, atat nevoilor bugetare, cat si cerintelor de operare si confort. Colaboram direct cu producatori si fabrici pentru a obtine cele mai bune preturi si oferim posibilitatea achizitiilor externe directe.

EFICIENTA
IN TIMP

Reducem timpul de executie avand deja pregatite baze de date si solutii specifice, customizate pentru industria ospitalitatii. Livram coordonat articolele contractate pentru a asigura un flux coerent si o succesiune corecta a operatiilor.