Aromele Toamnei în camera de hotel: seturi complete pentru ceai și cafea.

În camera de hotel poți avea tot ce îți trebuie pentru a zâmbi toamnei: seturi complete de cafea și ceai pentru arome inspirate.

Indiferent de cum vrei să îți echipezi camera de hotel, avem oferta completă de seturi pentru cafea și ceai: tavi. fierbătoare, espresoare, căni. Le poți achiziționa separat sau împreună și îți poți creea în funcție de dorințele tale setul perfect. Tăvile de servire sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, piele fină sau lăcuite, având compartimente special create pentru ingredientele ce aduc savoarea în camera ta de hotel. Poți alege din seturile cu spațiu special pentru espresor, fierbător sau ambele, oferind astfel clienților aroma cafelei și savoarea ceaiului în orice moment.

Îți poți surprinde clienții cu o explozie de arome în sertarele special create pentru accesorii. Porțelanul fin al cănilor vine în completarea acestui moment de relaxare. Mirosul cafelei de dimineață și gustul ceaiului de seară, trezește toate simțurile oaspeților tăi, în timp ce admiră de la balcon culorile toamnei.

Cu gusturi și miresme variate, răsăritul și apusul oferă clienților tăi o experiență de neuitat în camera de hotel.

Vezi categoria de produse aici.

consilierul tău personal

Alexandra Popescu

0749 280 000

consilier