5

motive

pentru care să apelezi la profesioniști pentru echiparea hotelului tău

Viziune

Cu o experiență de peste 20 de ani în industria hotelieră, HOTELEQUIP își propune să ofere clienților săi servicii complete privind selecția, bugetarea și procurarea de dotări și echipări hoteliere profesionale.

Fie că este vorba de un proiect nou sau de renovarea unei proprietăți HOTELEQUIP vine cu o abordare structurată care poate începe încă din fazele inițiale ale unui proiect prin participarea și înțelegerea dorințelor beneficiarilor și a conceptelor create de arhitect și se termină odată cu amplasarea pe poziție a dotărilor și echipamentelor.

CONCEPT

Ambianța și atmosfera unui hotel sunt determinante pentru experienta trăită de oaspeții care îi calcă pragul. Ei caută și apreciază locații care pe lângă detaliile estetice, calitatea dotărilor sau inovațiile tehnice exprimă ospitalitatea și autenticitatea locului. Astfel, un proiect reușit se remarcă print-un caracter distinctiv, printr-un stil unic și printr-o atmosferă aparte, chiar de la primul pas făcut în holul hotelului, iar HotelEquip își propune să asiste investitorii cu implementarea detaliilor și specificațiilor necesare, încă din fazele de concept.

BUGETARE

În funcție de bugetul alocat pentru amenajarea interioară a fiecărui proiect, HotelEquip își propune să găsească un raport eficient între calitatea amenajării și costurile acesteia. Cheia unei astfel de reușite constă în corelarea tipului și categoriei hotelului cu nivelul de amenajare și apoi în găsirea unui mix de produse și articole care să asigure un cost optim, dar care să păstreze imaginea și calitatea produsului hotelier la nivelul calitativ necesar, fară a afecta confortul oaspeților sau usurinta în exploatare.

ACHIZIȚII

Timpul de execuție al unui proiect diferă în funcție de rapiditatea luării deciziilor, de coordonarea livrărilor sau de comunicarea cu producătorii. Procurarea și instalarea dotărilor, precum și punerea în aplicare a conceptului creativ, trebuie să respecte linia generală a design-ului, dar și durata de timp a proiectului. Deoarece respectarea termenelor de execuție este determinantă în succesul economic al unui proiect. Hotel Equip asigură informare corectă și rapidă precum și alternative viabile acolo unde este nevoie.

consilierul tău personal

Alexandra Popescu

0749 280 000

consilier