Servicii Hotel Equip

Design
Concept
Detalii executie
Caiete de sarcini
Ambianta si atmosfera unui hotel sunt determinante pentru experienta traita de oaspetii unui hotel. Ei cauta si apreciaza locatii care pe langa detaliile estetice sau inovatiile tehnice exprima personalitatea, ospitalitatea si autenticitatea locului. Un proiect reusit se remarca astfel printr-un caracter distinctiv, printr-un stil unic si printr-o atmosfera aparte, chiar de la primul pas facut in holul hotelului.
Bugete
Liste de articole
Lista de cantitati
Cotatii si preturi
In functie de bugetul alocat pentru amenajarea interioara a fiecarui proiect, HotelEquip isi propune sa gaseasca un raport eficient intre calitatea amenajarii si costurile acestora. Cheia unei astfel de reusite consta in corelarea tipului si categoriei hotelului cu nivelul de amenajare si apoi in gasirea unui mix de produse si articole care sa asigure un cost optim, dar care sa pastreze imaginea si calitatea produsului hotelier la nivelul calitativ necesar.
Achizitii
Specificatii
Furnizori
Instalare
Timpul de executie al unui proiect difera in functie de rapiditatea deciziilor, coordonarea echipei si gradul de complexitate al amenajarii. Procurarea si instalarea dotarilor si echipamentelor, precum si punerea in aplicare a conceptului creativ, trebuie sa respecte linia generala a design-ului, dar si durata de timp a proiectului. Respectarea termenelor de executie si a datei de deschidere sunt determinante in succesul economic al unui proiect, pentru operator, pentru finantator, cat mai ales pentru investitor.
consilierul tău personal

Alexandra Popescu

0749 280 000

consilier