Detaliile fac diferența: seturi de călcat hoteliere.

Surprinde-ți plăcut oaspeții cu seturile de călcat, chiar în camera ta de hotel. Confortul oferit de acest aspect poate face diferența și poate aduce un plus de apreciere din partea oaspeților tăi. Din oferta noastră iți poți alege fierul de călcat, masa, suportul sau le poți adauga în listă pe toate pentru un set complet. Acestea sunt special create să ocupe puțin spațiu și să fie discrete, dar utile în hotelul tău.

Știm cât este de important ca hainele oaspeților tăi să fie în siguranță și oferim seturi de călcat profesionale, durabile și de calitate. Posibilitatea ca aceștia să se simtă ca acasă în confortul camerei de hotel, când își poate călca hainele cu setul pus la dispoziție sau să își găsească hainele atent călcate și așezate, poate face dintr-un client, un oaspete frecvent al proprietății tale.

Oaspeții vor simți că te-ai gândit la fiecare aspect din timpul vizitei lor și că ai ales să le oferi tot confortul, până la cele mai mici, dar importante detalii. Le stimulezi pozitiv emoțiile când își vor ajusta ținuta dorită cu ajutorul tău și nimic nu este lăsat neobservat. Își pot despacheta liniștiți bagajul sau schimba ținuta în orice moment pentru că tu te-ai gândit la tot ce au nevoie.

Când alegi seturile de călcat din gama hotelequip.ro știi că ai făcut o investiție pe termen lung în confortul oaspeților tăi care vor reveni cu drag!

consilierul tău personal

Alexandra Popescu

0749 280 000

consilier