Saltele hoteliere cu tehnologii premium

Știm cât de importante sunt estetica și designul camerei tale de hotel, dar ținem cont și de detaliile ascunse, dar semnificative pentru confortul oaspeților tăi. Gama noastră de produse include saltele premium, fiabile și cu tehnologii de ultimă generație pentru un somn odihnitor.

Confecționate din materiale naturale, cu două fețe de dormit, mânere pentru o manipulare ușoară, fermoar ce le oferă versatilitate, cu blat detașabil, căptușeală ignifugă și de diferite grosimi, acestea oferă un avantaj semnificativ în configurarea camerei de hotel.

Și ce nu se vede contează, saltelele având sisteme profesionale cu arcuri, care oferă, pe lângă confort și o poziție corectă și relaxantă în timpul somnului. Detaliile din componența saltelei oferă senzația de confort dorită de toți oaspeții tăi, fiind moale dar cu sprijin ferm, din bumbac, mătase, cașmir sau in.

Un somn odihnitor asigură o zi reușită, energia necesară pentru a face față provocărilor cotidiene, precum și o stare bună de spirit. Nimic nu se compară cu sentimentul de după o noapte de somn liniștit, în intimitatea camerei tale de hotel. Oaspeții își vor aminti sentimentul de relaxare și energie necesară începerii unei noi zile. Chiar dacă nu se văd detaliile din compoziția saltelei, creată de specialiștii hotelieri, vei atrage apreciere din partea oaspeților pentru faptul că ai investit în cea mai bună tehnologie.

Saltelele din gama hotelequip.ro au fost alese astfel încât să ofere un beneficiu major hotelului tău, dar și un confort unic oaspeților tăi.

 

consilierul tău personal

Alexandra Popescu

0749 280 000

consilier