Nu uita niciun accesoriu: Uscătoare păr hoteliere.

Permite-i oaspetelui tău să se simtă ca acasă, oferindu-i un uscător de păr ușor de utilizat, care se potrivește perfect nevoilor hotelului tău. Pentru a oferi un spațiu primitor și confortabil, o cameră de hotel trebuie să fie dotată cu toate facilitățile necesare.

Din acest motiv, am inclus o gamă extinsă de uscătoare de păr, care sunt atât plăcute din punct de vedere estetic, cât și funcționale. Poți alege dintre mărci și modele profesionale, potrivite pentru proprietatea ta și cerințele oaspeților tăi. Uscatoarele de par trebuie alese astfel încât să fie rezistente la utilizare frecventă și să necesite mentenanță minimă, pentru a nu complica întreținerea camerei.

Uscătoarele de păr hoteliere din oferta HotelEquip sunt selectate tinand cont de aceste criterii, pot fi fixe sau independente, pot avea încorporată o priză sau o lumină de veghe pentru o minimă orientare în timpul nopții. Iți oferă posibilitatea să le integrezi perfect în designul camerei de hotel.

Când dorești uscătorul de păr perfect pentru hotelul tău, ține cont ca Hotel Equip îți pune la dispoziție o gamă completă.

consilierul tău personal

Alexandra Popescu

0749 280 000

consilier