Oglinzile hoteliere trebuie să fie pe lista ta de accesorii pentru oaspeți.

Oaspeții hotelului au scopuri variate pentru care se cazează în hotelul tău: plimbare, evenimente, afaceri, vacanță și multe altele . Însă au o nevoie comună: să-și verifice aspectul fizic atunci când pleacă din cameră. Oglinzile hoteliere sunt acele accesorii care trebuie să fie nelipsite din dotarea băii sau a camerei de hotel.

Hotelequip îți oferă o varietate de modele și tipuri de oglinzi: fixe sau reglabile, cu lumină led, toate fiind de înaltă calitate, claritate și luminozitate.

Sunt completarea perfectă și indispensabilă a proprietății tale. Indiferent de motivul vizitei sau momentul zilei acesta poate să se simtă ca acasă când se bărbierește, își aranjează coafura, machiajul sau se pregătește pentru o nouă zi. Multitudinea de modele îți oferă posibilitatea să instalezi oglinda în orice loc al proprietății, în funcție de utilitate și design. Factorul de mărire al oglinzilor cu lupă nu lasă niciun detaliu neobservat.

Oglinzile nu reflectă doar imaginea, echiparea camerei cu oglinzi hoteliere de calitate reflectă și preocuparea ta pentru confortul oaspeților tăi.

consilierul tău personal

Alexandra Popescu

0749 280 000

consilier