Optimizarea costurilor în achizițiile hoteliere: avantaje prin achiziția directă de la producătorii din UE

În cadrul industriei hoteliere, optimizarea costurilor este un obiectiv fundamental pentru fiecare companie. Unul dintre aspectele cheie care poate aduce beneficii semnificative în acest sens este achiziționarea directă a materialelor și echipamentelor necesare de la producătorii din Uniunea Europeană.

Un avantaj major al achizițiilor directe de la producători din UE este evitarea plății TVA-ului, fapt care poate influența semnificativ costul final al produselor. Cu toate acestea, este esențial ca această informație să fie verificată și confirmată de către departamentul de contabilitate al companiei din România pentru a asigura conformitatea cu legislația fiscală și pentru a face alegerea corectă în ceea ce privește achizițiile.

În plus, pentru a asigura o optimizare completă a costurilor, este recomandat să oferim clienților noștri un mix de produse de la același furnizor. Această abordare poate contribui la menținerea unui cost competitiv al transportului, făcând astfel achizițiile mai eficiente și avantajoase pentru business-ul nostru.

Unul dintre aspectele pe care le subliniem și care adesea generează întrebări este de ce clienții ar alege să achiziționeze de la noi, în loc să opteze pentru platformele online. Răspunsul este evident: experiența noastră ne certifică. Am acumulat o expertiză vastă în piața hotelieră de-a lungul timpului și suntem în contact direct cu producătorii de renume din UE. Acest lucru ne permite să oferim clienților noștri articole de calitate și detalii care fac diferența în confortul oaspeților.

Într-un domeniu unde detaliile contează și unde experiența oaspeților este prioritară, susținem importanța unui suport profesional în etapa de dotări și echipamente hoteliere. Achiziționarea directă de la producători, împreună cu consultanța noastră specializată, poate aduce plus valoare și se traduce în economii semnificative pentru companii, contribuind în același timp la creșterea calității serviciilor oferite în sectorul hotelier.

În concluzie, alegerea achiziționării directe de la producătorii din UE reprezintă o strategie eficientă de optimizare a costurilor în industria hotelieră. Această abordare, susținută de experiența și expertiza noastră, poate aduce avantaje importante pentru hotelieri, contribuind la dezvoltarea unui mediu de cazare confortabil și atractiv pentru oaspeți.

consilierul tău personal

Alexandra Popescu

0749 280 000

consilier