Secretul camerei tale de hotel: seifuri hoteliere.

Indiferent de locul în care călătoresc, de motiv sau durata călătoriei, oaspeții tăi își doresc siguranță. Vor să aibă intimitate, confort, liniște și să își poată lăsa în siguranță obiectele personale, bijuterii sau acte în camera lor de hotel. Seiful poate să depoziteze cele mai importante obiecte ale oaspetelui tău.

Gama de seifuri hoteliere oferite de hotelequip include seifuri pentru cameră sau pentru recepție.  Oaspeții se așteaptă din ce în ce mai mult să aibă acces la spații de depozitare convenabile, private și sigure, în care obiectele lor de valoare, pașapoartele și alte documente importante pot fi protejate de furt sau pierdere. Seifurile pentru camera de hotel pot fi o componentă practică sau chiar necesară a proprietății tale.

Gama noastră de seifuri este ușor de utilizat și oferă o varietate de dimensiuni și configurații diferite. În plus, aceste seifuri de cameră sunt disponibile și cu diferite sisteme de închidere pentru instalare într-un dulap sau sertar. Acestea sunt special create să ocupe puțin spațiu și să fie discrete, dar utile. Desigur, cel mai important aspect al noului tău seif este nivelul de securitate pe care îl oferă, acestea având încuietoare cu deschidere în partea frontală sau în partea superioară.

Există diferite tipuri de seifuri cu diferite procese de instalare și capacități de depozitare. În funcție de proprietatea dumneavoastră ar trebui să luați în considerare dimensiunea și greutatea acestuia. Tipul seifului este la fel de important ca și dimensiunea acestuia. Capacitatea seifului depinde de tipul de obiecte de valoare pe care doriți să le protejati și de locul de instalare.

A avea un seif rezistent la foc poate fi util pentru proprietatea dumneavoastră și pentru oaspeți, indiferent de situație, bunurile de valoare sunt protejate. Cu design modern, potrivite pentru orice încăpere, sunt realizate dintr-un material tratat anticoroziune. Oaspetele tău va avea liniște și confort indiferent dacă se află în cameră sau nu.

Securitatea sporită pentru obiectele lăsate de oaspeți în camera de hotel este cu siguranță un detaliu pe care oaspetele tău îl vă aprecia.

consilierul tău personal

Alexandra Popescu

0749 280 000

consilier