Senzațiile atingerilor – tapițeria hotelieră.

Aspectul și senzația camerei de hotel sunt influențate direct de tapițeriile patului, saltelei sau canapelei.

Trezește simțurile cu multitudinea de țesături și materiale textile din gama disponibilă pentru capete de pat și somiere. Poți asorta tapițeria somierei cu capul de pat și sau cu alte elemente din camera ta de hotel și astfel creezi pentru oaspetele tău o atmosfera intimă și odihnitoare.

Orice atingere este acum posibila când poți alege din numeroasele texturi ale tapițeriei premium, de înaltă calitate, din gama oferta noastră. Știm că este important pentru tine ca acestea să fie ușor de manipulat și montat, astfel toate produsele noastre au feronerie metalică.

Tapițeria din camera ta de hotel nu este doar un material, ci o alegere pentru satisfacția și relaxarea oaspeților tăi. O expresie a designului hotelului tău. Oferim o gamă largă de nuanțe și texturi din piele, catifea, bumbac, rămâne doar că tu să alegi modalitatea în care îi oferi odihnă și confort oaspetelui tău.

Ai posibilitatea să alegi același material în diferite culori sau același ton cromatic, integrând perfect toate elementele din cameră într-un tablou al simțurilor, potrivit pentru orice moment al zilei, indiferent de anotimp sau motivul vizitei. Versatilitatea gamei noastre oferă orice dorești să exprimi. Detaliile tapițeriei nu vor rămâne neobservate iar finețea și textura acestora vine doar în completarea finisajelor proprietății tale.

Oferta variată de tapițerii, texturi și materiale HotelEquip te ajută să te exprimi prin design interior și să-ți lași oaspeții să te cunoască prin alegerile pe care le faci în camera ta de hotel.

consilierul tău personal

Alexandra Popescu

0749 280 000

consilier