Servicii ”Full service” – amenajarea hotelului fără bătăi de cap!

Amenjarea unui hotel necesită atenție la detalii și coordonare eficientă. De aceea, întregul proces de pregătire a spațiului de cazare trebuie tratat cu mare seriozitate.

Dacă o serie de produse nu necesită personal de specialitate pentru amplasare și configurare, cum ar fi montarea și instalarea TV-urilor, există situații deosebite în care configurarea trebuie realizată de persoane calificate, pentru ca rezultatele să fie cele așteptate. De la sistemele implementate în hotel, conexiunile Wi-Fi, interconectarea softului hotelier cu diverse aparaturi și până la personalizarea device-urilor cu diverse mesaje, industria hotelieră adoptă noi tehnologii pentru a satisface cu succes așteptările și nevoile oaspețiilor.

Cu HotelEquip ai acces la reprezentanți tehnici care se deplasează la locație pentru a asigura o implementare corectă și eficientă a tuturor procedurilor. Acest proces permite ca echipamentele să funcționeze optim și oferă oportunitatea de training a personalului hotelier, garantând astfel utilizarea eficientă și corectă a sistemelor implementate.

Beneficiile unui serviciu de tip full service oferă siguranța montării și instalării corecte a produselor hoteliere, eficiență prin economisire de timp și capital și, bineînțeles, calitatea produselor care vor funcționa în parametrii optimi.

În concluzie, implementarea unui pachet full service în amenajarea camerelor de hotel elimină stresul și incertitudinea asociată cu configurarea sistemelor tehnologice avansate, garantează că tehnologia este integrată și funcționează la parametrii optimi, contribuind astfel la creșterea satisfacției oaspeților și la eficiența operațională.

consilierul tău personal

Alexandra Popescu

0749 280 000

consilier