Visele devin realitate în camera ta de hotel: saltele, somiere și capete de pat hoteliere. 

Visele capătă alt sens când alegi salteaua, somiera sau capete de pat potrivite. Indiferent de aspectul general, clasic sau modern, noi iți putem realiza setul complet dorit.

Orice vis este posibil pentru că multitudinea de culori și texturi fine a capetelor de pat iți oferă posibilitatea să creezi sentimentul intim și odihnitor perfect pentru în camera ta de hotel. La fel de important pentru noi este ca salteaua să fie sigură, moale, fermă pentru un somn relaxant.  Somiera vine în completarea saltelei alese, fiind tapițată în materialul dorit. Poți da orice culoare dorești visului, tapițeria fiind în toate nuanțele dorite, completată de multitudinea de țesături sau materiale textile pe care le poți asorta cu întreaga ta cameră.

Eleganța detaliilor și atenția la finisaje, oferă o senzație delicată și o experiență de somn liniștitor. Bumbacul, mătasea, cașmirul, inul, aflate în compoziția saltelelor noastre trezesc simțurile oaspetelui tău, în timp ce oferă odihna dorită.  Știm cât este de important să oferi cele mai bune condiții și confort, de aceea toate produsele sunt de înaltă calitate și durabile. Oaspeții tai își vor aminti mereu cum i-ai făcut să se simtă în intimitatea camerei lor, indiferent de moment sau anotimp.

Alege-ți visul și oferă oaspeților starea de relaxare și energie necesară începerii unei noi zile.

consilierul tău personal

Alexandra Popescu

0749 280 000

consilier